Tussenstop

En dan zit het Paasweekend er alweer op. Of toch niet? Vandaag vertrekken we van camping Heigraaf en rijden we relaxed naar huis. Na een kwartiertje rijden zijn we bij Huis Doorn, de voormalige residentie van Kaiser Wilhelm II. Natuurlijk is alles gesloten, we maken alleen een klein wandelingetje naar de voordeur van dit met interessante geschiedenis beladen pand. Voor de lunch stoppen wij bij sluis- en stuwcomplex Hagestein. Naast ons stopt een jong gezin en met de moed der wanhoop (denken we) wordt een picknickkleed uitgespreid voor een gezellige Paaslunch. Kleumend zit de familie bij elkaar. Binnen in onze lekkere warme bus ruimen we de borden op en starten we de motor. Daarna gaat het lekker binnendoor langs Lek en Kromme Rijn huiswaarts. Morgen hebben we nog een leuk dagtochtje voor de boeg.

De vistrap bij Hagestein

Geef een antwoord