Hij staat toch voor de deur

Na de trip naar de dealer, staat de camper ongepland voor de deur. Zondag, overmorgen, hebben we een afspraak met Monique om te lunchen. Dan kunnen we natuurlijk ook alvast zaterdag die kant uit rijden en ergens in de buurt overnachten? Die beslissing is snel gemaakt. Vrijdagavond leggen we alvast een paar handdoeken en een verschoning in de bus. Voor de rest is alles al aanwezig. Wat een luxe!

Zaterdagmorgen vullen we de koelkast en de voorraadla en we zijn klaar voor vertrek. We rijden we eerst naar de Bollenstreek om daar krakend verse tulpen te scoren.

Daarna rijden we binnendoor naar Drimmelen, de eindbestemming voor vandaag. In de haven van Drimmelen is een vrij nieuw aangelegde camperplaats. Het ziet er modern, ruim en mooi uit. Aanmelden gaat via de “kiosk”, een soort bushokje met beeldscherm, toetsenbord en betaal automaat. Na het invoeren van onze personalia zijn we een reservering met plastic card rijker en 20 Euro armer. Wel duur, maar vooruit dan maar.

De zon schijnt, maar het waait vrij hard en het is koud. Toch maken we een kleine wandeling in de haven. Wij kunnen ons voorstellen dat het hier in de zomer, met alle restaurants open en de terrassen vol, een gezellige drukte moet zijn.

De volgende morgen is de klok een uur opgeschoven en moeten we wel even de tijd in de gaten houden, want uiterlijk 11.00uur moeten we vertrekken, de slagboom is onverbiddelijk. Ruim op tijd rijden we weg.

Waar staan we:

1 gedachte over “Hij staat toch voor de deur”

Geef een antwoord